TURISTIČNA KMETIJA UŠLAKAR "PRI ŠPANU"
Breg ob Kokri 14
4205 Preddvor

Info:
Tel.: 04 255 13 92
Gsm: 031 307
160, 526 259
e-mail: tourism.uslakar@gmail.com

 

Naša turistična kmetija se nahaja v vasi Breg ob Kokri, le kilometer oddaljena od Preddvora in 10 kilometrov od gorenjske prestolnice, Kranja.

Podeželje je zelo miren in prijeten kraj za preživljanje pocitnic, poleg tega pa vam nudi tudi veliko število aktivnosti. V okolici je nešteto cerkva, graščin, jezero in ogromno kapelic. Pri nas si lahko izposodite kolo, igrate namizni tenis, badminton, se odpravite v hribe. Imate tudi možnost jahanja, igranja tenisa, plezanja po naravni steni in ugoden veter za jadralno padalstvo.

Goste nastanimo v leta 1883 zgrajeno hišo, ki je od leta 1994 popolnoma prenovljena. Na voljo so vam 4 apartmaji (soba, kopalnica, kuhinja). Vse sobe imajo kabelsko televizijo, kuhinje so polno opremljene (hladilnik, mikrovalovna pečica, kavni aparat, toaster, kuhinjske krpe, vsa posoda, jedilni pribor).

Na voljo je tudi skupni prostor s krušno pečjo za približno 30 oseb, ki pride v poštev še posebej pozimi, ko se gostje premraženi vrnejo s smučarskega centra Krvavec, ki je od nas oddaljen približno 10 kilometrov.

Kmetija šteje približno 20 glav živine, gostje pa nam lahko pomagate pri delu z živalmi (ce vam je to v veselje). Poleti lahko pomagate tudi pri ostalih opravilih na njivi ali na travniku.